Connection issues

Discuss game issues here.

Moderator: Elder Staff

Post Reply
EmuHunterBruce
Verified Member
Posts: 5
Joined: Fri Jun 27, 2014 6:30 pm

Connection issues

Post by EmuHunterBruce » Wed Jul 02, 2014 3:21 am

Anyone else having connection issues at the moment? I went AFK due to a bit of lag on my end, and came back and now I can't reconnect.

User avatar
jdidds
Elf Recruit
Posts: 257
Joined: Tue Jun 24, 2014 9:29 am
Location: Somewhere over there

Re: Connection issues

Post by jdidds » Wed Jul 02, 2014 3:55 am

Just try rebooting your client.

Code: Select all

There is currently 1 soul braving the world all alone.

EmuHunterBruce
Verified Member
Posts: 5
Joined: Fri Jun 27, 2014 6:30 pm

Re: Connection issues

Post by EmuHunterBruce » Wed Jul 02, 2014 4:13 am

Just did so, rebooted everything. So the game is just down for me at the moment? Might be because I'm from Australia or something (As if the name didn't give it away). I'm trying to connect from MUSHclient with the same settings I connected via an hour ago, but nothing happens. Just get a blank screen while waiting for a response. I'll try again tomorrow.

User avatar
jdidds
Elf Recruit
Posts: 257
Joined: Tue Jun 24, 2014 9:29 am
Location: Somewhere over there

Re: Connection issues

Post by jdidds » Wed Jul 02, 2014 4:18 am

Unfortunately I can't try it for you as I'm at work. Hope it sorts itself out for you.

Code: Select all

There is currently 1 soul braving the world all alone.

User avatar
EltanimRas
Master Ent
Posts: 609
Joined: Fri Dec 27, 2013 5:52 am
Contact:

Re: Connection issues

Post by EltanimRas » Wed Jul 02, 2014 4:31 am

Yeah, not just you. If I try, it says "connected", but gives me nothing.

User avatar
Forceknight
Forum Hobbit
Posts: 27
Joined: Tue Jun 10, 2014 6:48 am

Re: Connection issues

Post by Forceknight » Thu Jul 03, 2014 5:30 pm

Bumping this thread - anyone having connetion issues again? Whenever I try to connect via Mushclient nothing happens at all, doesn't even take me to the login screen. Is this just me?

[Edit] nvm, I re-entered all the info via quick connect and it let me connect. weird that it stopped working with the normal "open world" function.

User avatar
Eugene
Dwarf Recruit
Posts: 64
Joined: Fri Dec 13, 2013 2:25 am

Re: Connection issues

Post by Eugene » Thu Jul 03, 2014 7:09 pm

I have been unable to even connect because my client keeps telling me that my password is incorrect. When I attempt to get a new one, I do not receive any e-mail from the site despite having the right e-mail entered, and I'm not even able to properly view the website character generation portal.

Erythil
Dwarf Recruit
Posts: 50
Joined: Fri May 23, 2014 6:23 pm

Re: Connection issues

Post by Erythil » Fri Jul 04, 2014 12:26 am

I also can't connect.

It might be some kind of DNS issue, I guess.

Post Reply