It is currently Sun Oct 22, 2017 10:15 pm
Change font size

General Discussion

Using Set Effort in Combat Progs

Discuss game issues here.

Moderator: Elder Staff

Using Set Effort in Combat Progs

Postby Holmes » Sat Aug 23, 2014 8:26 am

Wut?

That's not just hackish, that's completely punishing people for lack of code knowledge. What about players who don't read the forums? What about the handful of people who paranoidly type set effort 100 every few seconds? (Hi Krelm, ilu)
User avatar
Holmes
Elf Recruit
 
Posts: 213
Joined: Fri Aug 23, 2013 3:22 pm

Re: Using Set Effort in Combat Progs

Postby Icarus » Sat Aug 23, 2014 9:51 am

Not sure about this myself. Are we encountering a bug of some fashion here that requires this?
[Petition: Player] I am ready to begin my interdimensional adventure.

A mutilated little orc murmurs, nodding as he mutters,
"I fought good today. Yuh. Fought good, 'specially for bein' the kitchen-snaga. Yuh, I did."
User avatar
Icarus
Staffer Emeritus
 
Posts: 2837
Joined: Tue Aug 20, 2013 6:45 pm

Re: Using Set Effort in Combat Progs

Postby krelm » Sat Aug 23, 2014 11:18 am

What about the handful of people who paranoidly type set effort 100 every few seconds?


Always be prepared.
One among the fence.
User avatar
krelm
Calce Ferio asini Operarius
 
Posts: 647
Joined: Sat Sep 28, 2013 11:01 pm
Location: Brought to You Live, Via Sorcery

Re: Using Set Effort in Combat Progs

Postby Fulgrim » Sat Aug 23, 2014 3:41 pm

The problem itself is a bug. The action itself (setting effort) is intentional. If it isn't automatically resetting a player to 100% effort then I'm probably going to make sure that it's not a thing anymore. In the meantime, I know basically everyone who could've been effected by it, so I can double check.
(Morgoth):
I had a part in everything.
Twice I destroyed the light and twice I failed.
I left ruin behind me when I returned.
But I also carried ruin with me.
She, the mistress of her own lust.
User avatar
Fulgrim
Roleplay Admin
 
Posts: 290
Joined: Wed Jul 30, 2014 7:34 pm

Re: Using Set Effort in Combat Progs

Postby krelm » Sat Aug 23, 2014 4:35 pm

Also, just for the record, I'm pretty sure it shows how much effort you're fighting with in the 'info' command.
One among the fence.
User avatar
krelm
Calce Ferio asini Operarius
 
Posts: 647
Joined: Sat Sep 28, 2013 11:01 pm
Location: Brought to You Live, Via Sorcery


Return to General Discussion

cron

Connect

FacebookTwitter

Login

Who is online

Very smart users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Login